Красиві зачіски на останній дзвінок 2024: ідеї на коротке, середнє та довге волосся (фото)

Читать на русском
Автор
Зачіска може зробити вбрання ефектнішим Новина оновлена 25 травня 2024, 08:11
Зачіска може зробити вбрання ефектнішим. Фото instagram.com

Зачіски на останній дзвінок у 2024 році не повинні бути складними

Значна подія у житті кожної дівчини — останній дзвінок. Хоча основна увага зазвичай приділяється вибору суконь та туфель, святкова зачіска також відіграє ключову роль у створенні завершеного образу.

Зачіски на останній дзвінок у 2024 році не повинні бути складними та надто прикрашеними, оскільки урочиста лінійка починається рано і на складне укладання просто не залишиться часу. Водночас зачіски мають бути стійкими, оскільки захід найчастіше проходить на вулиці, де може бути сиро чи вітряно.

Зачіски на останній дзвінок 2024 на довге волосся

Ось кілька ідеальних зачісок на останній дзвінок із бантами. Два простих хвости здаються надто нудними і часто плутаються на вітрі. Тому краще прикрасити косу бантом.

зачіски з бантами

Можна зробити бантик із власного волосся. Ось інструкція зі створення трояндочки:

  1. Розчешіть волосся і виберіть два пасма за вухами.
  2. Решту волосся розділіть на три секції, як при плетінні коси.
  3. Пасма, взяті за вухами, просмикніть між першою і третьою секцією.
  4. Закріпіть їх резинкою і заплетіть кіску до кінця. Знову закріпіть резинкою, злегка розтріпайте пасма та оберніть навколо першої гумки.
  5. Закріпіть шпильками чи невидимками.
зачіска як зробити пучок

Зачіски на останній дзвінок 2024 на середнє волосся

Спробуйте зачіску "рибка", яка схожа на знамениту кіску "колосок". Відокремлюйте тонкі пасма з обох боків та перехрещуйте їх. Закріплюйте невидимками.

зачіска рибка

Спробуйте зробити французькі коси, коси-боксерки чи вінок, у який можна вплести стрічки.

зачіска з французькими косами

Зачіски на останній дзвінок 2024 на коротке волосся

Це саме той випадок, коли можна дозволити собі оригінальне укладання волосся, додавши їм незвичного об’єму. Для цього можна зробити начісування за допомогою спеціального гребінця або злегка підкрутити волосся біля коріння. Слідкуйте за температурою плойки: вона не повинна перевищувати 190 °C.

коротка зачіска

Зав’язати бантики, швидше за все, не вдасться, але можна прикріпити гарну шпильку з білою або світлою квіткою. Щоб великий аксесуар виглядав доречно, краще завивати волосся.

зачіска із шпильками

Прийти до школи на останній дзвінок "Телеграф" пропонує дівчатам у традиційній українській вишиванці. Модні формули підійдуть для учениць середньої та старшої школи.