Любі вчителі, зі святом: яскраві привітання у листівках з останнім дзвоником

Читать на русском
Автор
725
Найкращі листівки з останнім дзвоником для вчителів 2024
Найкращі листівки з останнім дзвоником для вчителів 2024. Фото Колаж "Телеграфу"

До останнього дзвоника залишається все менше часу

Цього року школи отримали можливість самостійно обирати, коли відзначати останній дзвоник. Утім, здебільшого навчальні заклади проведуть свято вже цієї п'ятниці, 31 травня. А поки ще є час, можна обрати привітання з останнім дзвоником для вчителів і однокласників.

В Україні вже понад два роки триває повномасштабна війна, розпочата Росією. Тож багато навчальних закладів скасовують свята через можливі обстріли країною-агресоркою. Інші ж проводять його на світ страх і ризик.

Водночас діти заслуговують мати свято, навіть і в таких складних умовах, які існують сьогодні в Україні. Так само цього дня хочеться відзначити вчителів, які невтомно працюють у різних ситуаціях: під час відключень електроенергії, у дистанційному форматі й навіть у небезпечних регіонах. Тому потрібно віддати шану педагогам за внесок у освіту у воєнний час. Адже саме від них залежить, яким буде нове українське покоління.

"Телеграф" підготував тематичну добірку привітань для вчителів з останнім дзвоником. Ці листівки та картинки стануть чудовим способом, як проявити повагу та вдячність за їх роботу. Тож відправте ці привітання своїм педагогам зі святом, щоб зробити їм приємно.

Привітання для вчителів з останнім дзвоником
Картинка для вчителів з останнім дзвоником
Мила листівка  для вчителів з останнім дзвоником
Тепле привітання для вчителів з останнім дзвоником 2024
Картинка для вчителів з останнім дзвоником 2024

Раніше "Телеграф" збирав найкращі побажання випускникам на останній дзвінок у віршах і листівках. Привітайте знайомих з цим світлим шкільним святом.