Останній дзвоник 2024: добірка пісень для святкової лінійки (відео)

Читать на русском
Автор
1321
Незабаром в українських школах продзвенить останній дзвінок Новина оновлена 22 травня 2024, 10:25
Незабаром в українських школах продзвенить останній дзвінок. Фото Freepik

Добірка оригінальних композицій на останній дзвінок

Незабаром в українських школах продзвенить останній дзвінок, а потім пройдуть випускні бали та вечірки. Під час підготовки до шкільного свята точно знадобляться пісні. "Телеграф" підготував добірку класних та цікавих треків, які можна включити під час свята останнього дзвоника.

Пісні на останній дзвінок 2024

Ми учні завжди (на музику Один а каное)

Пісня, створена на музику гурту "Один в каное" — "У мене немає дому". Трохи сумна, але цікава пісня для останнього дзвінка чи випускного.

MariSem – Останній дзвоник

Ця композиція присвячена дітям, яких війна позбавила нормального життя, навчання та випускних вечорів. Дітям України, яких через війну розкидало по всьому світу.

Віталія Грицак – Такі дорослі

Музикантка з Тернопільської області Віталія Грицак відома своїми зворушливими текстами та ніжними піснями у TikTok. Дівчина опублікувала у соцмережах оригінальну композицію під укулеле для випускників, яку ви зможете заспівати у своїй школі.

Скрябін – Випускний

Ця добірка не може обійтися без класичної пісні Скрябіна "Випускний". Ця композиція вже стала гімном усіх випускних та останніх дзвоників в українських школах.

Раніше "Телеграф" розповідав найцікавіші ідеї, що подарувати вчителю від школярів. Ці ідеї стануть у нагоді на випускний та останній дзвінок.