Останній дзвінок 2024: яскраві листівки та картинки, щоб привітати однокласників та вчителів

Читать на русском
Автор
Привітайте друзів та однокласників з останнім дзвінком
Привітайте друзів та однокласників з останнім дзвінком. Фото Колаж "Телеграф"

Незабаром у школах пролунає останній дзвінок

Вже третій рік поспіль в Україні свято останнього дзвоника проходитиме в умовах воєнного часу. Школи, залежно від регіону країни, самі визначають дати останнього дзвінка. Швидше за все, більшість навчальних закладів оберуть традиційну дату, наприклад, у п’ятницю, 31 травня.

Навчальний рік в українських школах, згідно з постановою Кабміну №782, розпочався, як і зазвичай, 1 вересня 2023 року. За загальними рекомендаціями Кабміну він має закінчитися до 28 червня 2024 року. Проте дату останнього дзвоника кожна школа визначатиме самостійно на педрадах чи керівниками шкіл — залежно від рівня освітніх втрат.

Як би там не було, навчальний рік закінчується, скоро літо та попереду довгі канікули. Отже, саме час приготувати привітання для своїх однокласників та вчителів.

"Телеграф" підготував яскраві листівки та картинки, щоб ви могли відправити своїм друзям, однокласникам та вчителям у соцмережах та месенджерах.

Останній дзвінок 2024, свято, листівки, картинки, привітання
Останній дзвінок, листівки, картинки
Останній дзвінок, листівки, картинки, привітання
Останній дзвінок, свято, листівки, картинки
Останній дзвінок, свято, листівки, картинки, привітання
Останній дзвінок, свято, листівки, картинки, привітання, школа

Раніше "Телеграф" розповідав цікаві ідеї, що подарувати вчителеві від школярів на випускний. Ці поради вам знадобляться в кінці навчального року.