Онука Софії Ротару зустрічається з американським мільярдером: хто він такий (фото)

Читать на русском
Автор
Стало відомо, хто є бойфрендом онучки Софії Ротару - Соні Євдокименко
Стало відомо, хто є бойфрендом онучки Софії Ротару - Соні Євдокименко. Фото Інстаграм Соні Євдокименко

Обранцем дівчини став дуже заможний хлопець

Онука відомої української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко періодично поширює світлини з модних фотосесій. Тепер 22-річна модель вирішила показати на широкий загал свого обранця. У медіа вже з'ясували, хто він.

У інстаграмі дівчина поширила красиве фото разом зі своїм бойфрендом. Схоже, це світлина з дня народження її обранця, адже на ній можна побачити підпис: "З днем народження, моє кохання". На фото Ротару одягнена у яскраву сукню з паєтками, а хлопець — у класичний костюм і білу сорочку з метеликом.

Соня Євдокименко та Макс Лернер

З'ясувалось, що обранцем моделі став 27-річний Макс Лернер, пише Insider.ua. Він є нащадком однієї з найзаможніших родин США. Дідусь Макса був відомим американським меценатом і засновником фінансової компанії MBNA Corporation. Після смерті чоловіка, бізнес перейшов до його сина Рендольфа. За підрахунками, статки родини Лернерів сягають понад 1 мільярд доларів.

Відомо, що Макс Лернер навчався в університеті Джорджа Вашингтона — одному з найкращих вищих навчальних закладів США. Він отримав диплом за спеціальністю "Міжнародний бізнес". Також хлопець багато років займався футболом.

Сама Софія Євдокименко вже багато років проживає у Нью-Йорку. Там вона реалізовується як модель, а також як співачка з творчим псевдонімом Sofia Eve.

Раніше "Телеграф" писав, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек перебувають на межі розлучення. Таку інформацію поширили інсайдери. Пара вже навіть не живе разом, як пишуть ЗМІ.