Діставайте парасольки: де в Україні чекати дощів наприкінці травня

Читать на русском
Автор
714
Де в Україні очікуються дощі Новина оновлена 27 травня 2024, 08:00
Де в Україні очікуються дощі. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Синоптики дали прогноз на 27-29 травня

Цього року погода у травні дивувала протягом усього місяця, але вже до кінця вона стабілізується. Найближчими кількома днями пройдуть дощі, але при цьому похолодання більше не буде.

Такий прогноз опубліковано на погодному сайті Укргідрометцентру. Синоптики повідомляють, що температура повітря з 27 по 29 травня збільшуватиметься з кожним днем.

Самим дощовим днем стане 29 травня, оскільки опади очікуються у всіх областях країни.

Так, 27 травня очікуються дощі у більшій частині областей України. У північних, східних та частині західних буде хмарно. Температура повітря в середньому сягатиме +25-26 градусів. Найтепліше на сході — до +29.

У вівторок, 28 травня, погода в Україні буде аналогічною. Синоптики знову передають дощ, але північні, східні та частині західних областей опади обійдуть стороною. Температура повітря у цей день також підійматиметься вдень до +25 градусів. У центрі та на сході — до +28..+29.

29 травня дощі пройдуть у всіх областях України. У цьому температура повітря значно зміниться. У середньому стовпчики термометрів сягатимуть +24..+25 градусів. У частині областей сягатиме +28 вдень.

Нагадаємо, раніше народний синоптик з Волині Володимир Деркач в ексклюзивному прогнозі "Телеграфу" розповів, якою у 2024 році буде погода в Україні влітку.