Дорогі випускники, зі святом: найкращі картинки-привітання з Останнім дзвоником 2024

Читать на русском
Автор
1118
Добірка привітань у картинках для випускників з Останнім дзвоником 2024
Добірка привітань у картинках для випускників з Останнім дзвоником 2024. Фото Колаж "Телеграф"

Привітайте знайомих тематичними листівками

Останній дзвоник — це урочисте свято, яке відзначають в українських школах наприкінці травня. Воно символізує завершення навчального року для всіх учнів, а для випускників — кінець шкільного життя. Тож варто привітати їх з важливою подією.

Переважно свято розпочинається з офіційної частини, під час якої звучить державний гімн, вивішуються прапори, та директор школи виступає з промовою. На захід для вітального слова часто запрошують представників місцевої влади. На свято часто приходять й батьки.

Особливо трепетним Останнім дзвоник є для випускників. Адже в цей день вони востаннє виходять на шкільне подвір'я. Для них це свято символізує прощання з навчанням у школі та перехід у самостійне життя. Цього дня вони готують прощальний танець, а також виконують тематичні пісні. Наприкінці свята лунає останній дзвоник, а випускники відпускають в небо кольорові кульки.

Принагідно до свята "Телеграф" підготував зворушливу добірку привітань для випускників з Останнім дзвоником. Надішліть листівку зі святом знайомим школярам, які цьогоріч закінчують навчання. Їм буде приємно отримати привітання в такий важливий для них день.

Листівка з Останнім дзвоником для випускників
Картинка з Останнім дзвоником для випускників
Щире привітання для випускників з Останнім дзвоником
Ніжне привітання для випускників з Останнім дзвоником
Привітання зі святом Останнього дзвоника
Листівка з Останнім дзвоником для випускників

Раніше "Телеграф" писав про те, який манікюр варто зробити на Випускний 2024 року. Здебільшого — це ніжні та спокійні відтінки та нескладний дизайн.