Манікюр на випускний 2024: топ-5 красивих ідей, які виглядають святково (фото)

Читать на русском
Автор
Найкращі ідеї манікюру на випускний 2024 року
Найкращі ідеї манікюру на випускний 2024 року. Фото my_nails_29

Це покриття нігтів буде актуально виглядати на шкільне свято

Залишаються лічені тижні до головної події для школярів — випускного вечора. Відповідно, підлітки активно готуються до цього дня, бо хочуть мати розкішний вигляд. Ми вже розпівідали, яку сукню придбати для випускного, а тепер ділимося ідеями красивого манікюру на свято.

Манікюр — важлива частина образу на свято, що має гармонійно поєднуватися з сукнею, взуттям і аксесуарами. Тому на нього слід звернути особливу увагу. "Телеграф" підготував п'ять стильних ідей манікюру на випускний 2024 року.

Глітер

Покриття нігтів з блискітками — чудовий варіант для шкільного свята. Це додасть урочистого настрою. Мерехтливе сяйво матиме фантастичний вигляд на ваших нігтиках. Колір обирайте той, який пасуватиме під сукню, але оптимально — молочний, білий, бежевий або ж світло-рожевий.

Ідея манікюру з глітером
Ідея манікюру з глітером
Ідея манікюру з глітером

Хром

Такий манікюр ще часто називають "глазурованим". Цей тренд вже модний кілька сезонів. Його перевага у глянцевому блиску, що додасть будь-якому образу лоску. Особливо красиво виглядають ліловий, рожевий, ніжно-блакитний відтінок.

Ідея "глазурованого" манікюру
Ідея "глазурованого" манікюру
Ідея "глазурованого" манікюру

Напівпрозорий

Для поціновувачів класики ідеальним варіантом буде напівпрозорий манікюр. Таке покриття виглядає дуже ніжно та елегантно. І воно буде актуальним й після випускного вечора.

Напівпрозорий манікюр
Напівпрозорий манікюр
Напівпрозорий манікюр

Френч

Традиційний французький манікюр — безпрограшна ідея практично для будь-якого свята. У тому числі, й для випускного у школі. Він пасуватиме під сукню будь-якого кольору, бо є універсальним.

Ідея французького манікюру
Ідея французького манікюру
Ідея французького манікюру

Однотонне покриття

Якщо експерименти з дизайном і техніками — це не про вас, тоді рекомендуємо зробити звичайне однотонне покриття. Актуальними у 2024 році вважають персиковий, пудровий, фісташковий, лимонний та ніжно-блакитний.

Пудровий манікюр
Персиковий манікюр
Блакитний манікюр

Раніше "Телеграф" ділився ідеями манікюру на квадратні нігті, які будуть актуальні влітку. Серед них є як класичне покриття, так і дуже нестандартне.