Випускний 2024: цікаві ідеї, що подарувати вчителю від школярів

Читать на русском
Автор
Порадуйте вчителя пам’ятним чи практичним подарунком Новина оновлена 16 травня 2024, 21:23
Порадуйте вчителя пам’ятним чи практичним подарунком. Фото Freepik

Зробити приємне та віддячити вчителю можна пам’ятним подарунком

Незабаром в українських школах відзначатимуть Останні дзвінки та Випускні. Школярі, які ось-ось залишать рідні стіни шкіл та своїх вчителів, уже на повну готуються та ламають голову над подарунками для улюблених педагогів. "Телеграф" вже розповідав, як обрати стильну сукню на випускний, а сьогодні ділиться ідеями подарунків для вчителів.

Є багато варіантів, які можна подарувати вчителям, особливо класному керівнику, пише vikna.tv. Це можуть бути як подарунки на згадку, так і більш практичні та матеріальні.

Ідеї пам’ятних подарунків для вчителя

Відеопривітання. Візуальна листівка з пам’ятними знімками може стати чудовим подарунком улюбленому вчителю. Зберіть усі фото за шкільні роки зі своїм учителем та зробіть гарне відеопривітання.

Колаж із вітанням. Такий подарунок також може стати гарним спогадом для вчителя. Зберіть побільше фото з класом і напишіть теплі побажання улюбленому вчителю.

Скринька з листами вчителю. Всім класом напишіть записки, побажання чи справжні листи для улюбленого вчителя, складіть їх у красиву скриньку. А потім вручіть просто на випускному вечорі.

Фотоальбом. Створіть красивий фотоальбом з цікавим оформленням та пам’ятними фотокартками всередині. Такий подарунок точно не залишить байдужим вашого улюбленого вчителя.

Ідеї практичних та функціональних подарунків для вчителя

Дорога та красива ручка. Підійде перова, брендова або з іменним/пам’ятним гравіюванням.

Наручний годинник. Можна піднести улюбленому вчителю гарний наручний годинник. При цьому не важливо, чоловік це чи жінка, такий подарунок точно гідно оцінять.

Ювелірні прикраси. Якщо дозволяє бюджет, вчителю чи вчительці можна подарувати ювелірну прикрасу. Однак потрібно враховувати смаки того, кому збираєтеся вручити такий подарунок.

Гаджети. Ще один добрий варіант подарунка, якщо дозволяє бюджет – це гаджети. Хорошим рішенням стане електронна книга чи планшет.

Картина або предмет інтер’єру. Простий, практичний та пам’ятний подарунок одночасно.

Кавамашина. Якщо ви знаєте, що вчитель любить каву, то кавоварка стане відмінним подарунком.

Подарунковий сертифікат. Залежно від того, що любить та чим цікавиться вчитель, можна підібрати подарунковий сертифікат у відповідний магазин.

Раніше "Телеграф" розповідав, який манікюр зробити на випускний. Топ-5 красиві ідеї, які виглядають святково.