Вам більше не знадобиться вода: який простий продукт очистить та дезодорує килим

Читать на русском
Автор
Килим буде чистим Новина оновлена 26 травня 2024, 20:11
Килим буде чистим. Фото Freepik

Порада, що дозволяє зберегти ваші гроші та заощадити дорогоцінний час

Якщо у вас є килим, ви напевно розумієте, наскільки трудомістким може бути щоденний догляд за ним. Однак знаючи один маленький секрет, ви зможете підтримувати килим у чистоті без застосування різноманітних мийних засобів та навіть звичайної води.

Є універсальний натуральний продукт, який стане в пригоді для глибокого очищення килима. Цей лайфхак не тільки простий у виконанні, а й економічний: він допомагає зберегти ваш час та гроші. Про це пише santeplusmag.

Чим почистити килим без води та "хімії"

Щоб підтримувати килим у чистоті та швидко освіжити його, спробуйте використати харчову соду. Цей універсальний продукт може допомогти усунути плями та позбавити від неприємних запахів.

Просто посипте килим харчовою содою і ретельно пропилососьте у напрямку ворсу. Таким чином, ви повернете килиму його чистоту. Цей прийом можна використовувати для регулярного догляду.

Також, щоб освіжити килим, спробуйте посипати його харчовою содою та залишити на ніч. Цього має бути достатньо, щоб позбутися неприємних запахів, а також запобігти появі комах та цвілі.

Раніше ми писали, які квіти відлякують мух із дому. Вони успішно борються із проблемою комах у приміщенні.