У чорній сукні та з рожевою сумкою: 80-річна Катрін Денев зачарувала модним луком у Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
1079
Катрін Денев відвідала Каннський кінофестиваль у елегантному образі
Катрін Денев відвідала Каннський кінофестиваль у елегантному образі. Фото Getty Images

Знаменитість обрала стильний лук для заходу

Зараз увага публіки прикута до масштабної події — Каннського кінофестивалю. Щодня всесвітньо відомі знаменитості з'являються на події у розкішних вбраннях. Відома французька акторка Катрін Денев також відзначилась стильним виглядом. До речі, фестиваль також відвідала українська співачка Jerry Heil, яка одяглась у відверту чорну сукню.

У середу, 22 травня, на червоній доріжці Каннського кінофестивалю з'явилась Катрін Денев. Зірка вразила публіку розкішним аутфітом у стилі французької класики.

Знаменитість обрала на подію чорну сукню довжини міді. У верхній частині вбрання було прозорим з невеликими темними узорами. Рукави сукні були вільними, вкороченими й також прозорими. Фасон такого вбрання підкреслював чудову фігуру 80-річної акторки.

Катрін Денев
Катрін Денев, Фото: Getty Images

Доповнили вишуканий образ Денев аксесуари. Вона підкреслила розкішний лук золотими браслетами, перстнем і подвійними сережками-кліпсами. А ще зірка одягла світло-коричневі окуляри круглої форми, через які можна було побачити яскраво нафарбовані очі акторки.

Катрін Денев
Катрін Денев, Фото: Getty Images

Головним акцентом аутфіту стала яскрава сумка-конверт люксового бренду Chanel рожевого відтінку. А завершили образ Катрін чорні туфлі з круглим носиком на невисоких підборах.

Катрін Денев
Катрін Денев, Фото: Getty Images

"Раніше "Телеграф" писав про лук Барбари Палвін на Каннському кінофестивалі. Вона одягла чорну мереживну сукню максі з невеликим шлейфом.