Якщо у холодильнику порожньо, візьміть капусту та ковбаски: вечеря буде готова уже за 20 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ця страва настільки проста, що з нею впорається навіть господиня-початківець
З молодої капусти можна приготувати не лише популярний корисний салат з огірками та цибулею, але також потушкувати її. Тож, якщо ви прийшли додому, а їсти нема чого, капуста стане паличкою-виручалочкою.
Тушкування цього овочу займе близько 20 хвилин, а отже страва на столі буде уже зовсім скоро. Рецептом тушкованої капусти з нами поділилися на Instagram-сторінці "vistovska_cooking".
Як потушкувати капусту з ковбасками
Інгредієнти:
- капуста – 500 г;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- мисливські ковбаски (за бажанням);
- томатний соус – 2 ст. л.;
- сіль, перець, лавровий лист – за смаком;
Спосіб приготування:
- Капусту дрібно нарізати.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Моркву натерти на великій тертці.
- Цибулю обсмажити на сковорідці, додати моркву, обсмажити.
- Додати капусту, обсмажити.
- Додати томатну пасту та спеції, за необхідності влити воду, тушкувати під кришкою.
- Після цього додайте порізані ковбаски, тушкувати до готовності.