Якщо у холодильнику порожньо, візьміть капусту та ковбаски: вечеря буде готова уже за 20 хвилин

Читать на русском
Автор
Смачна капуста нашвидкуруч
Смачна капуста нашвидкуруч. Фото 1000.menu

Ця страва настільки проста, що з нею впорається навіть господиня-початківець

З молодої капусти можна приготувати не лише популярний корисний салат з огірками та цибулею, але також потушкувати її. Тож, якщо ви прийшли додому, а їсти нема чого, капуста стане паличкою-виручалочкою.

Тушкування цього овочу займе близько 20 хвилин, а отже страва на столі буде уже зовсім скоро. Рецептом тушкованої капусти з нами поділилися на Instagram-сторінці "vistovska_cooking".

Як потушкувати капусту з ковбасками

Інгредієнти:

  • капуста – 500 г;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • мисливські ковбаски (за бажанням);
  • томатний соус – 2 ст. л.;
  • сіль, перець, лавровий лист – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Капусту дрібно нарізати.
  2. Цибулю дрібно нарізати.
  3. Моркву натерти на великій тертці.
  4. Цибулю обсмажити на сковорідці, додати моркву, обсмажити.
  5. Додати капусту, обсмажити.
  6. Додати томатну пасту та спеції, за необхідності влити воду, тушкувати під кришкою.
  7. Після цього додайте порізані ковбаски, тушкувати до готовності.