Посоліть капусту та відправте в рукав: ця страва готується просто, з’їдається швидко

Читать на русском
Автор
1590
Так капусту ви ще не їли
Так капусту ви ще не їли. Фото smachnonews.24tv.ua

Запечена капуста сподобається навіть м’ясоїдам

Ніжна молода капуста вже тішить нас своїм смаком. Ми додаємо її в різноманітні салати, готуємо голубці або тушкуємо з м’ясом чи сосисками. Сьогодні ми пропонуємо її запекти.

Для рецепта "На пенсії" знадобиться лише капуста, спеції та трохи вершкового масла. Вам потрібно буде просто відправити овоч у духовку і вже через годину можна подавати на стіл. Ця незвичайна страва задовольнить смак навіть найвибагливіших любителів поїсти.

Як запекти в духовці молоду капусту

Інгредієнти:

  • капуста – 1 головка;
  • сіль, спеції — до свого смаку (кмин, сухий часник, солодка паприка, чорний перець);
  • вершкове масло – 100 г;
  • соняшникова олія для змащування — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Молоду капусту ретельно миємо та нарізаємо її на стейки шириною до 1 см.
  2. Кожен шматочок солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції та поливаємо невеликою кількістю олією.
  3. Підготовлену капусту відправляємо у рукав для запікання. На кожен стейк зверху викладаємо по шматочку вершкового масла.
  4. Зав’язуємо рукав для запікання та відправляємо його у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.

Подаємо запечену капусту з ніжними, запашними котлетами. Близькі вас поцілують.