Пергаменту для випічки купуйте вдвічі більше: ось як він може стати в нагоді в побуті

Читать на русском
Автор
1642
Ці хитрощі полегшать вам життя
Ці хитрощі полегшать вам життя. Фото lifestyle.today.ua

Виявляється, пергамент може стати в нагоді не тільки на кухні.

Хіба може сімейне чаювання обійтися без розкішного пирога ? А при приготуванні випічки без пергаментного паперу не обійтися.

Однак папір для випічки може стати в пригоді не тільки на кухні. Разом з Today розповімо, як ще її можна використовувати у побуті

Як можна використовувати пергамент

На перший погляд, це звучить дивно, але папір для випічки можна використовувати для чищення кранів та змішувачів – їм потрібно просто натерти крани. Текстура пергаменту допоможе швидко видалити неприємні сліди та залишить непомітний захисний шар, який відштовхуватиме подальші забруднення.

Покладіть пергаментні листи на полички у ванній та на кухні — це захистить їх від плям і забруднень і значно полегшить збирання. Надалі вам потрібно просто замінити брудний папір для запікання на чистий.

Пергаментний папір також допоможе захистити срібні ножі, виделки та ложки від потемніння. Необхідно просто накрити прилади листом пергаменту перед тим, як забрати їх у місце зберігання. Воскове покриття на папері уповільнить процес окиснення.

Хто б міг подумати, що папір допоможе акуратно попрасувати речі. Потрібно накрити річ пергаментом і пропрасувати зверху — він запобігатиме можливому пошкодженню речі праскою.

Раніше ми розповідали, як очистити мангал та гриль від нагару. Ви впораєтеся з цим на раз-два.