78-річну Дайан Кітон у стильному жакеті та капелюсі помітили на прогулянці у Лос-Анджелесі (фото)

Читать на русском
Автор
Дайан Кітон у стильному вбранні Новина оновлена 25 травня 2024, 16:36
Дайан Кітон у стильному вбранні. Фото Getty Images

Актриса продемонструвала новий модний аутфіт

78-річна американська актриса Дайан Кітон стала іконою стилю ще в 70-х роках і з того часу не втрачає цього статусу. Зірку фільму "Енні Холл" нещодавно помітили у Лос-Анжелесі, де вона похвалилася новим стильним вбранням.

"Телеграф" повідомляє, що голлівудська актриса обрала для прогулянки прямі темно-сірі штани у смужку, які підкреслила коричневим ременем. Свій look вона доповнила чорною водолазкою. Варто зауважити, що попри вік, фігура Даян виглядає дивовижно.

Дайан Кітон показала модний образ
Фото: Getty Images

Власниця премії "Оскар" підкреслила свій образ стильним чорним жакетом з візерунками, які переливають, і чорним капелюхом. Манікюр вона зробила в тон своєму вбранню. Даян Кітон розпустила волосся, одягла окуляри, а її руки прикрашали кілька перснів. В одній руці вона тримала мобільний телефон та несла білий пакет.

Дайан Кітон прогулялася у Лос-Анджелесі
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що американська зірка Леді Гага здивувала незвичним образом на світовій прем’єрі фанатського показу фільму HBO "Gaga Chromatica Ball". Знаменитість вибрала білу сукню, прикрасивши її металевою конструкцією.