Небінарна дочка 72-річного Стінга вийшла на червону доріжку (фото)

Читать на русском
Автор
2260
Еліот Самнер зі своїм знаменитим батьком Стінгом (Гордон Меттью Томас Самнер) Новина оновлена 25 травня 2024, 12:55
Еліот Самнер зі своїм знаменитим батьком Стінгом (Гордон Меттью Томас Самнер). Фото Getty Images

Еліот Самнер є наймолодшою дочкою легендарного музиканта

Британська вокалістка та композитор Еліот Самнер рідко виходить у світ. Наймолодша дочка музиканта Стінга, який у свої 72 роки може похвалитися молодим виглядом, пішла стопами батька, багато виступає, але рідко ходить на світські заходи.

33-річна Еліот Самнер не лише виконавиця, а й актриса. У п’ятницю, 24 травня, зірка прибула на офіційний показ серіалу "Ріплі" від Netflix, який відбувся у Sunset Las Palmas Studios у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Еліот зіграла у проєкті разом з такими акторами як Ендрю Скотт ("Шерлок", "1917") та Ель Фаннінг ("Малефісента", "Мері Шеллі та монстр Франкенштейна").

Дівчина вийшла на червону доріжку у суворому чорному костюмі та чоловічих туфлях. Варто уточнити, що дочка Стінга називає себе небінарною особистістю і просить називати себе не "вона", а "вони". Крім того, 2015 року Еліот зробила камінг-аут як лесбіянка.

еліот самнер
Фото: Getty Images
ендрю скотт ель фенінг еліот самнер
Еліот Самнер з колегами по серіалу "Ріплі" Ендрю Скоттом та Ель Феннінг. Фото: Getty Images

Еліот Самнер — шоста дитина музиканта. У неї 5 братів і сестер: Джозеф (1976) та Фуксія Кетрін (1982) з’явилися у Стінга у шлюбі з першою дружиною Френсіс Томелті; Бріджіт Мішель (1984), Джейк (1985) і Джакомо Люк (1995) — у шлюбі з актрисою Труді Стайлер.

Також Еліот зіграла наркоманку Лору Пресфілд у фільмі Гая Річі "Джентльмени" (2019). Крім того, дочка Стінга з’явилася в ролі охоронця у фільмі про Джеймса Бонда "Не час помирати" (2021).

еліот самнер
Фото: Getty Images

Раніше ми писали, що дочка Майкла Джексона здивувала стильним образом. Періс Джексон підкреслила переваги своєї фігури.