Полякова обрізала своє шикарне довге волосся (фото)

Читать на русском
Автор
1260
Оля Полякова оновила стрижку Новина оновлена 24 травня 2024, 21:34
Оля Полякова оновила стрижку. Фото instagram.com/polyakovamusic

45-річна "королева ночі" здивувала своїх фанатів

Українська виконавиця, актриса, телеведуча і блогерка Оля Полякова не боїться експериментувати зі своїм іміджем. 45-річна артистка вирішила оновити свою стрижку, здивувавши цим своїх підписників у соцмережі.

Зірка вітчизняного шоубізнесу планувала відрізати своє шикарне довге волосся в прямому ефірі в Інстаграмі, але закінчила стрім на прохання свого стиліста-перукаря. Кінцевий результат Оля Полякова продемонструвала на відео у сторіз, скріншотами якого "Телеграф" ділиться зі своїми читачами.

"Ну красіве", — лаконічно сказала виконавиця у відео. Зазначимо, що артистка відрізала лише довгі кінчики та не ризикнула зробити каре. Втім, така стрижка Поляковій дуже підходить. Змінювати колір волосся зірка поки що не планує.

оля полякова
оля полякова стрижка

Популярна українська співачка Оля Полякова нещодавно поділилася неприємними інцидентами, що сталися на її концертах в Ужгороді та Львові. Вона зіткнулася з актуальною проблемою нашої країни — відключенням світла, під час виступу.

Раніше ми писали, що вирощує Оля Полякова на своєму городі. На грядках у знаменитості рясно цвітуть і помідори, і полуниця.