"Лунатиме десятки разів з телефону": українці у захваті від нового кліпу вагітної Джамали (відео)

Читать на русском
Автор
Джамала випустила кліп "Люблю" 24 травня 2024 року Новина оновлена 24 травня 2024, 17:42
Джамала випустила кліп "Люблю" 24 травня 2024 року. Фото Скриншот

Пісня адресована всім тим, хто вірить у кохання

Українська виконавиця Джамала, яка вагітна третьою дитиною, презентувала свій новий кліп на пісню "Люблю". Чуттєва композиція сподобалась шанувальникам 40-річної співачки.

Нова відеоробота була опублікована на YouTube-платформі в п'ятницю, 24 травня. "Моя нова пісня "Люблю" адресована всім тим, хто вірить у кохання в усіх його проявах. У цій роботі я така, якою я є зараз. У цьому чарівному моменті: справжня, натхненна, сповнена любові. І хочу поділитися цими відчуттями з вами. Це моя ода життю, коханню, продовженню та боротьбі", — написала артистка в описі до відео.

Джамала знялася у кліпі, показавши вагітний животик. Нагадаємо, що скоро зірка стане мамою втретє — вона планує народжувати в Україні. Також співачка додала, що її чоловік Сеїт-Бекір Сулейманов був з нею на партнерських пологах два попередні рази, тому планує бути й цього разу.

У коментарях до кліпу "Люблю" шанувальники виконавиці написали позитивні відгуки:

  • "Дуже автентично, легко та сповнено сенсом, гадаю, що сей твір лунатиме ще десятки разів з мого телефону"
  • "Така легкість, приємність і душа усміхнена. Пісня і кліп чудесні!"
  • "Краса! Для вух, очей і серця"
  • "Ваші пісні ніколи нас не розчаровують!!! Яка чудова пісня"

Нагадаємо, що 18 травня відбулися 80-ті роковини депортації кримських татар. Цього дня у мережі Джамала розповіла про трагедію власної родини — як 80 років тому о 5 годині ранку її прабабусю Назил-хан силою депортували з півострова.

У квітні співачка розповіла, чи спілкується з родичами з анексованого Росією Криму. Артистка не хоче наражати їх на небезпеку.