Що потрібно встигнути посадити в червні 2024: чотири популярні рослини

Читать на русском
Автор
Гарбуз можна висадити на початку літа Новина оновлена 23 травня 2024, 14:30
Гарбуз можна висадити на початку літа. Фото Freepik

Це дуже прості у догляді овочі

У червні посівний календар пропонує безліч вдалих днів для посадки городніх культур. Це ідеальний час для посіву чотирьох рослин, які не потребують особливого догляду.

Досвідчені городники радять висаджувати в червні редиску, зелену цибулю, гарбуз та китайську капусту. Про це пише express.

1. Редиска

Сійте рослини кожні два тижні, щоб насолоджуватися врожаєм все літо. Для більш пізнього збору врожаю вибирайте зимові або східні сорти і сійте їх з червня, повторюючи посів кожні два тижні протягом двох місяців. Врахуйте, що редису потрібен вологий ґрунт.

2. Зелена цибуля

Однією з найвибагливіших культур для городу є зелена цибуля. Висаджуйте насіння або розсаду в сонячному місці з добре дренованим ґрунтом. Не забудьте про регулярний полив.

3. Гарбуз

У червні можна висаджувати гарбузи, у відкритий ґрунт. Перед посадкою додайте в лунки гній. Залишайте відстань між рослинами не менше метра. Регулярно поливайте та підгодовуйте їх.

4. Китайська капуста

Пак-чай – ще один варіант рослини для червневої посадки. Китайська капуста потребує сонячного світла і родючого грунту. Регулярно поливайте грядки, щоб не виникали стрілки.

Капуста рак-чай китайська капуста
Капуста пак-чай, або китайська капуста. Фото: pinterest

Раніше ми писали, чим удобрити томати для великого врожаю. Вони, як і люди, потребують збалансованого харчування.