Після багаторічної дружби та спільної роботи: Потап заблокував Позитива у соцмережах (відео)

Читать на русском
Автор
Позитив зараз взагалі ніяк не спілкується з Потапом Новина оновлена 14 травня 2024, 12:05
Позитив зараз взагалі ніяк не спілкується з Потапом. Фото Скріншот YouTube

Позитив розповів, що Потап заблокував його у соцмережах

Відомий український виконавець Позитив, він же Олексій Завгородній, який нещодавно підтвердив, що перебуває у відносинах із партнеркою по "Танцях зі звіздами" Юлією Сахневич, зізнався, що Потап заблокував його у соцмережах. За словами Олексія, причина такого рішення йому невідома.

До початку повномасштабної війни Позитив близько дружив з Потапом, вони разом працювали в групі MOZGI, ходили один до одного в гості. До того ж, колишня дружина Позитива Анна Андрійчук — найкраща подруга Насті Каменських.

Позитив, Потап

Однак спочатку війни Потап проводить більше часу за кордоном, тоді як Позитив залишається в Україні і допомагає ЗСУ. При цьому Олексій Завгородній не горить бажанням коментувати їх з Потапом відносини. А тепер зізнався, що не стежить за життям та діяльністю колишнього шефа та друга, бо Потап заблокував його у соцмережах.

"Мене заблокував у соцмережах Потап і я не бачу нічого, що він там робить. Я не знаю чому. Я ж говорю, я не з’ясовував, не буду, не хочу. Як зустрінемось, побачимось — з’ясую", — розповів Позитив в інтерв’ю. Люкс ФМ".

Зазначимо, що раніше Олексій Завгородній висловився, що думає про лакшері-відпочинок деяких зірок шоу-бізнесу під час повномасштабної війни в Україні. За словами артиста, він їх не засуджує, проте вважає, що хизуватися таким відпочинком у соцмережах не варто.

Раніше "Телеграф" розповідав, що блогер Олександр Волошин висловився, чому він не на фронті. За його словами, від нього в тилу більше користі.