Найкращі пісні на випускний 2024: добірка, яка зворушує до сліз

Читати російською
Автор

Ці треки стануть чудовим доповненням свята

Кінець травня все ближче, а це означає, що зовсім скоро учні 11 класів будуть прощатися зі школою. Такі миті завжди сповнені яскравих і незабутніх емоцій, адже це останній день у стінах навчального закладу. До речі, раніше ми розповідали, що подарувати вчителю на випускний.

До випускного вечора одинадцятикласники готують прощальний танець. Школярі можуть робити це самостійно або ж просити допомоги у хореографа. Водночас такі танці завжди виглядають дуже зворушливо та ніжно.

На жаль, упродовж останніх років на випускний немає такого святкового настрою, як раніше. Адже в країні триває повномасштабна війна, розпочата Росією.

Відповідно, чимало учнів не мають змоги відзначити свято, адже їхні школи — зруйновані російськими обстрілами. Інші діти можуть не проводити заходів до свята через близькість до фронту або загрозу повітряних атак.

Загалом проведення випускного вечора залежить від безпекової ситуації в регіоні. Якщо ви плануєте постановку на свято, тоді "Телеграф" пропонує добірку красивих пісень, які зроблять цей вечір неповторним.

Скрябін — "Останній раз"

Скрябін — "Останній раз"

Павло Зібров – "Шкільний вальс"

Павло Зібров – "Шкільний вальс"

Наталія Май – "Пісня випускників"

Наталія Май – Пісня випускників

Анна Трінчер – "Школа"

Анна Трінчер – Школа

Христина Соловій — "Юність"

Христина Соловій — "Юність"

Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва — "Думи"

Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва

ВІА Кіп'яток — "Випускний"

ВІА Кіп'яток — "Випускний"

Раніше "Телеграф" розповідав про п'ять найкращих зачісок на випускний 2024 року. Там кожна дівчина знайде для себе вдалий варіант.