5 найкращих зачісок на випускний 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
603
Найкращі ідеї зачісок на Випускний 2024 Новина оновлена 16 травня 2024, 08:52
Найкращі ідеї зачісок на Випускний 2024. Фото Pinterest

Образ на свято буде ще кращим, якщо правильно вкласти волосся

Випускний — особлива подія в житті кожної людини. Це прощання з безтурботними шкільними роками, сповнених радістю та позитивними моментами. Природно, що в цей день хочеться мати бездоганний вигляд. Зокрема, важливо обрати вдалу зачіску. А ще ми розповідали, на які варіанти суконь звернути увагу.

Красивий лук можна створити за допомогою красивого макіяжу, правильного фасону сукні та вдалої зачіски. Остання є невід'ємною частиною образу, тож варто звернути на це особливу увагу, пише Froomo. Існує кілька універсальних варіантів зачісок, які підійдуть всім.

Пучок

Так, ця ідея зачіски залишається актуальною поза часом, тому точно не прогадаєте. Можна зробити гладкий або вільний пучок, низький або високий. Тут залежить від ваших уподобань. Деякі майстрині зачісок використовують спеціальні бублики, щоб досягти більшого об'єму. Повітряності вигляду додадуть вільні пасма на скронях.

Пишний пучок з хвилями
Високий кучерявий пучок
Гладенький пучок

Коса з квітами

Саме коса уособлює молодість та ніжність, тож особливо підходить дівчатам для Випускного вечора. Цікаво, що ідей такої зачіски є чимало — проста коса, риб'ячий хвіст, французький водоспад. Вони підкреслюють красу будь-якої дівчини та роблять образ легким, повітряним і милим. Важливо зробити об'єм у прикореневій зоні, щоб коса виглядало пишнішою. Серед квітів для зачіски найчастіше обирають орхідеї, троянди та лілії.

Коса з червоними квітами
Широка коса з білими квітами
Риб'ячий хвіст з рожевими квітами

Хвиляста зачіска

Безпрограшним варіантом буде накрутити волосся плойкою. Це можна зробити самостійно або ж звернутися до майстрині. Просто пам'ятайте про важливість об'єму. Кучері та завитки пасують практично кожній, тож це чудовий варіант для Випускного. Особливо стильно буде виглядати з приталеною сукнею.

Розпущене кучеряве волосся
Кучеряве волосся з переплетенням
Великі об'ємні локони

Тугий хвіст

Для того, щоб волосся не заважало під час свята, можна зробити лаконічну та водночас актуальну зачіску — гладенький хвіст. Найкраще він пасує на довге волосся, а якщо коротке — можна дочепити. Деякі ще попускають кілька пасм, щоб пом'якшити образ або ж фіксують його резинками по всій довжині.

Об'ємний густий хвіст
Рівний хвіст
Гладенький рівний хвіст

Голлівудські хвилі

Ця укладка може бути головним акцентом у будь-якому образі на Випускний. Тому що виглядає дорого та елегантно. Волосся роблять гладеньким і накручують, щоб утворилися великі локони. Підійде на будь-яку довжину довжину та матиме максимально натуральний вигляд.

"Голлівудська хвиля"
"Голлівудська хвиля"
"Голлівудська хвиля"

Раніше "Телеграф" розповідав про ідеї літнього манікюру на квадратні нігті. Дозвольте собі яскравий та акцентний дизайн, адже попереду — яскрава й гаряча пора.