Найкращі пісні на випускний 2024: добірка, яка зворушує до сліз

Читать на русском
Автор
Композиції для вальсу на Випускний 2024 року
Композиції для вальсу на Випускний 2024 року. Фото Сусіди.City

Ці треки стануть чудовим доповненням свята

Кінець травня все ближче, а це означає, що зовсім скоро учні 11 класів будуть прощатися зі школою. Такі миті завжди сповнені яскравих і незабутніх емоцій, адже це останній день у стінах навчального закладу. До речі, раніше ми розповідали, що подарувати вчителю на випускний.

До випускного вечора одинадцятикласники готують прощальний танець. Школярі можуть робити це самостійно або ж просити допомоги у хореографа. Водночас такі танці завжди виглядають дуже зворушливо та ніжно.

На жаль, упродовж останніх років на випускний немає такого святкового настрою, як раніше. Адже в країні триває повномасштабна війна, розпочата Росією.

Відповідно, чимало учнів не мають змоги відзначити свято, адже їхні школи — зруйновані російськими обстрілами. Інші діти можуть не проводити заходів до свята через близькість до фронту або загрозу повітряних атак.

Загалом проведення випускного вечора залежить від безпекової ситуації в регіоні. Якщо ви плануєте постановку на свято, тоді "Телеграф" пропонує добірку красивих пісень, які зроблять цей вечір неповторним.

Скрябін — "Останній раз"

Скрябін — "Останній раз"

Павло Зібров – "Шкільний вальс"

Павло Зібров – "Шкільний вальс"

Наталія Май – "Пісня випускників"

Наталія Май – Пісня випускників

Анна Трінчер – "Школа"

Анна Трінчер – Школа

Христина Соловій — "Юність"

Христина Соловій — "Юність"

Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва — "Думи"

Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва

ВІА Кіп'яток — "Випускний"

ВІА Кіп'яток — "Випускний"

Раніше "Телеграф" розповідав про п'ять найкращих зачісок на випускний 2024 року. Там кожна дівчина знайде для себе вдалий варіант.