Акторка Ірина Гатун зізналася, чи працює вона у "Квартал 95" після скандалу зі Скадовськом (відео)

Читать на русском
Автор
647
Ірина Гатун зізналася, що змінилося у її кар’єрі після скандалу Новина оновлена 14 травня 2024, 13:44
Ірина Гатун зізналася, що змінилося у її кар’єрі після скандалу. Фото Колаж "Телеграф"

Актриса розповіла, чи продовжує працювати після скандалу

Відома українська актриса, учасниця студії "Квартал 95" та актриса театру "Чорний квадрат" Ірина Гатун розповіла, що змінилося у її кар’єрі після скандалу з номером про Скадовськ. Проте, як з’ясувалося, коментує цю ситуацію актриса дуже неохоче.

На світському заході до Ірини Гатун звернулася журналістка "Люкс ФМ" із питаннями про скандальну ситуацію, проте актриса дуже неохоче відповідала на ці питання.

Як відомо, у січні в інформаційному просторі спалахнув скандал через новорічний концерт "Вечірнього кварталу", в якому був номер із переселенкою зі Скадовська, яку грала Ірина Гатун. Цей скетч викликав бурхливу реакцію в українців і актрису навіть внести до бази "Миротворця". Після виходу номера в ефір актриса записала відео з вибаченнями.

Однак, зважаючи на все, ця історія не сильно вплинула на кар’єру Ірини Гатун. Актриса продовжує працювати у "Квартал 95" та грати у театрі.

"Ми далі всі працюємо, але я не хочу про це говорити. Для мене це неприємний момент мого життя, я особисто нікого не хотіла образити. У "Кварталі" я далі працюю, як би ви цього не хотіли. У театрі я далі працюю, як би ви цього хотіли", — прокоментувала Ірина Гатун.

Раніше "Телеграф" розповідав, що блогер Олександр Волошин висловився, чому він не на фронті. За його словами, перебуваючи там, він не зміг би заробляти та допомагати.