"Мені не подобаються п**ари": на відомого блогера напали прямо в центрі Львова (відео)

Читать на русском
Автор
1345
Хулігани агресивно поводили себе Новина оновлена 19 травня 2024, 10:28
Хулігани агресивно поводили себе. Фото Колаж Телеграфу

Хулігани розпилили в обличчя блогера балончик

На відомого українського блогера Ніколаса Карму напали прямо Львові. Подія трапилася на площі Ринок — у центрі міста. Коли блогер прогулювався вулицею та як зазвичай, знімав відео, два молодики, які проходили повз, вигукували до нього провокативні вислови й виражалися нецензурною лексикою.

Коли блогер вже увімкнув камеру і почав знімати, хлопці продовжували агресивно говорити до Ніколаса, і навіть почали штовхатися. Відео блогер розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Я кажу, мені не подобаються твої тіктоки і я вважаю, що ти чючють гейської натуральності", — висловився хлопець під час зйомки відео. В цей час інший молодик намагався вихватити з рук блогера мікрофон і штовхнув його.

Коли Ніколас Карма вирішив викликати поліцію, хулігани знову агресивно висловлювалися і запшикали очі блогера балончиком. Після цього хлопці втекли. На щастя, хуліганів швидко знайшла поліція, а Ніколаса завезли у лікарню.

Ніколас Карма
Фото: instagram.com/nicolas_karma_official
Фото: instagram.com/nicolas_karma_official

Попри такі неприємні обставини, блогер не втрачає оптимізм і радіє, що свідомих людей більше, ніж "бидла": "Вчора, коли це сталось, я побачив, що народ готовий заступитись одне за одного у таких ситуаціях. Це головне. Не жити життя за принципом "Моя хата з краю", а відстоювати честь так гідність навіть чужих їм людей. На жаль без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину", — зазначив у дописі блогер.

Хто такий Ніколас Карма

Блогер став відомим завдяки своїм відео, у яких він ходить вулицями Львова і запитує у людей, скільки коштує їхній лук. Завдяки такому, на перший погляд, простому формату, блогера почали запрошувати на різні шоу. Наприклад, за лаштунками проєкту "20:23" Жені Яновича, Ніколас Карма запитує у запрошених зірок про вартість їхнього образу. Джамала, Тіна Кароль, Надя Дорофєєва та інші знаменитості українського шоубізнесу — герої відео блогера.

Також нещодавно розгорівся скандал через відео Ніколаса. На ньому блогер запитав, скільки коштує лук Юлії Дриги — головної державної інспекторки Львівської митниці. Дівчина похизувалася своїм образом, загальна вартість якого — 8 тис. доларів, і це вдвічі більше її зарплатні, вказаної у декларації за минулий рік.

Раніше "Телеграф" розповідав, що акторка Ірина Гатун зізналася, чи працює вона у "Квартал 95" після скандалу із номером про Скадовськ. Цей скетч викликав бурхливу реакцію в українців і актрису навіть внести до бази "Миротворця".