"Дякую за фірмовий гумор": Максим Галкін зустрівся з популярними українськими артистами

Читать на русском
Автор
Максим Галкін Новина оновлена 22 травня 2024, 19:37
Максим Галкін. Фото instagram.com/maxgalkinru

Зустріч відбулася в Ізраїлі

Російський актор і ведучий Максим Галкін показав спільне фото з українськими артистами Олегом Філімоновим та Яном Левінзоном. Судячи з допису, зустріч відбулася в Ізраїлі.

Галкін також зазначив, що ці знаменитості є його кумирами на своїй сторінці в Instagram Філімонрв та Левінзон приїхали в Ізраїль зіграти виставу "Зроблені в Одесі", яку відвідав Максим Галкін.

"Сьогодні був щасливий у Петах-Тікві подивитися виставу "Зроблені в Одесі" моїх кумирів Яна Левінзона та Олега Філімонова. Дякую за чудовий вечір, фірмовий гумор, неповторну інтонацію та щемливий смуток!" — розповів у дописі Максим Галкін.

Невідомо, чи відвідала виставу Алла Пугачова, адже її немає на фото. Однак співачка підтримала чоловіка вподобайком.

Нагадаємо, що Максим Галкін разом із дружиною Аллою Пугачовою на початку повномасштабного вторгнення Росії на Україну, переїхали жити до Ізраїлю. Подружжя засуджує дії країни-агресорки і не замовчує війну. Нещодавно шоумен також висловлював співчуття українською мовою після обстрілу Одеси.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим зараз займається ексведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко. Вона переїхала жити у Москву і мовчить про війну в Україні.