Венсан Кассель засвітився на Каннському кінофестивалі з новою пасією: як вона виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
Венсан Кассель не приховує своєї нової обраниці Новина оновлена 22 травня 2024, 14:52
Венсан Кассель не приховує своєї нової обраниці. Фото Getty Images

Актор зустрічається із бразильською моделлю

Популярний французький актор Венсан Кассель, який довгий час був одружений з акторкою Монікою Белуччі, а потім ще 5 років був одружений на моделі Тіні Кунакі, вийшов в світ з новою пасією. Актор з’явився на Канському кінофестивалі разом зі своєю новою дівчиною — бразильською моделлю Нарою Баптистою. Парочка не приховувала своїх почуттів на публіці – вони трималися за руки, посміхалися та фліртували.

Як виявилося, Венсан Кассель та його подруга Нара Баптіста прибували на показі фільму "Партенопа" на 77-му Канському кінофестивалі. Парочка потрапила в об’єктив папараці 21 травня.

Для виходу у світ Венсан Кассель одягнув елегантний темно-синій костюм із чорним коміром та чорною сорочкою. Свій образ він доповнив стильними темними окулярами.

Венсан Кассель та Нара Баптіста
Фото: Getty Images

А його пасія Нара Баптиста сяяла у розкішній чорній сукні з блискучим декором. Це вбрання без бретелів красиво підкреслило струнку фігуру та витончені плечі моделі. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий вечірній макіяж. Доповнюють розкішний образ моделі дорогоцінні прикраси.

Венсан Кассель, модель Нара Баптіста
Фото: Getty Images

Судячи з кадрів з показу фільму, Венсан Кассель та Нара Баптиста чудово проводять час на Каннському кінофестивалі. Парочка активно відвідує покази та позує фоторепортерам.

актор Венсан Кассель, модель Нара Баптіста
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Демі Мур у незвичайній сукні захопила виходом на кінофестивалі Канна. Здається, що красуня забула про свій вік.