Наймодніші джинси літа: 6 актуальних варіантів на кожен день

Читати російською
Автор

З'явилися нові тренди, на які слід звернути увагу

Літо — пора яскравих кольорів. Саме в цьому сезоні можна створювати цікаві луки, додаючи незвичні відтінки та експериментуючи з фасонами. Вдень носять шорти, сукні, спідниці, а ввечері можуть знадобитися джинси. Ми вже розповідали, які моделі босоніжок будуть в тренді влітку. А тепер розглянемо, які фасони джинсів будуть актуальними.

Джинси — це універсальна та дуже практична річ, яка є невід'ємною частиною гардеробу. Перевага цього одягу у тому, що він залишається актуальним завжди, не виходячи з моди, пише ELLE.

Деякі варіанти джинсів краще пасують на офіційні події, тоді як інші — на прогулянку чи на відпочинок. Лише змінюються тренди на фасони. Існує кілька таких, які будуть на піку популярності цього літа.

Джинси з принтом

Якщо ви любите розписи на такій речі, тоді цей сезон — точно ваш. Оскільки така річ є сильним акцентом, то обирайте під неї однотонний одяг. Це можуть бути не лише нейтральні кольори, а й яскраві. Головне, щоб не було інших принтів. Тоді образ буде збалансованим.

Джинси з принтом, Фото: Pinterest

Вільного крою

Оверсайз вже давно міцно вкоренився в тренди, і схоже, так буде й надалі. Такі джинси приховують особливості фігури, якщо вони є та додають образу свободи. Дизайнери зазначили, що такий варіант можна сміливо поєднувати з будь-чим. Наприклад, оверсайз-сорочкою або приталеною кофтинкою. Це просто та стильно.

Джинси вільного крою, Фото: Pinterest

Джинси кльош

Кльош — це вдала альтернатива брюкам-палаццо. Вони підходять до багатьох речей: як до приталених блуз і футболок, так і до оверсайз-жакетів. влтіку 2024 року будуть актуальні джинси кльош саме чорного кольору та без декору.

Джинси кльош, Фото: Pinterest

Стиль 90-х

Минула епоха відгукується у сучасному трендами в одязі. Так, зараз повертаються в моду ті фасони, які носили у 90-ті роки минулого століття. Йдеться про прямі штани, що нагадують mom-jeans. Їх легко комбінувати з водолазками, футболками, майками та світшотами.

Джинси в стилі 90-х, Фото: Pinterest

Декоровані джинси

Цього сезону дизайнери вирішили урізноманітнити класичні джинси цікавими деталями. Актуальними вважатимуться різні нашивки, камінці, зірочки, ефекти золота та срібла. Якщо у вас багато класичних джинсів, то цей варіант може стати чудовим доповненням гардеробу.

Джинси з перлинками, Фото: Pinterest

Блакитні джинси

Джинси ніжно-блакитного відтінку — тренд цього сезону. Це універсальний фасон, який добре виглядає з білою сорочкою, різними однотонними футболками, лонгслівами та світшотами. Ці джинси можна одягати як в офіс, так і на побачення чи на прогулянку.

Блакитні джинси, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про 7 наймодніших суконь на літо 2024 року. Там багато цікавих варіантів, серед яких ви точно собі щось підберете.