Терміново додайте в гардероб: кольори, які візуально зроблять вас молодшими (фото)

Читать на русском
Автор
Які кольори візуально роблять жінку молодшою
Які кольори візуально роблять жінку молодшою. Фото thesun.co.uk

Важливо грамотно підбирати кольори та фасони в одязі

Вправне поєднання кольорів в одязі відіграє важливу роль у створенні стильного образу. Деякі комбінації можуть виглядати незграбно, підкреслюючи недоліки. Однак, правильно підібрані поєднання кольорів здатні візуально омолодити жінку і додати свіжості її образу. Стиліст, дизайнер Кейт Смітт розповіла про виграшні комбінації.

У матеріалі Who What Wear вона поділилася порадами, які допоможуть жінкам освіжити свій look та шляхом цього "зменшити" вік. Придивіться до цих кольорів та додайте їх у свій гардероб.

Які кольори візуально роблять жінку молодшою

Бірюзовий

За словами стиліста, цей колір асоціюється із сучасністю та активністю. Носіння одягу бірюзового відтінку може справляти враження молодості та енергійності. Він допомагає створити врівноважений образ, який виглядає природно та привабливо.

Бірюзовий колір в одязі
Які кольори візуально молодять

Червоний

Дизайнер розповіла, що червоний колір в одязі має потужний омолоджуючий ефект завдяки своїй яскравості та здатності привертати увагу. Цей колір асоціюється з енергією, пристрастю та життєвою силою, що допомагає створювати динамічний та живий образ. Червоний колір підкреслює природний рум’янець і надає шкірі здорового вигляду, приховуючи ознаки втоми.

Червоний колір в одязі
Які відтінки додати до свого гардеробу

Блакитний

Цей колір також має омолоджуючий ефект завдяки своїй асоціації з чистотою, спокоєм та свіжістю. Цей колір створює відчуття легкості та умиротворення, що допомагає надати образу ніжності та м’якості. Блакитний добре поєднується з різними відтінками шкіри, освіжаючи її й роблячи обличчя більш сяючим.

Блакитний колір в одязі
Блакитний колір візуально робить молодшою

"Телеграф" писав раніше, як комбінувати в одязі винний колір. Стиліст поділилася важливими порадами.