Винний – трендовий колір сезону: як його комбінувати в одязі (фото)

Читать на русском
Автор
З чим поєднувати винний колір в одязі Новина оновлена 17 травня 2024, 16:21
З чим поєднувати винний колір в одязі. Фото Pinterest

Це універсальний колір, який легко поєднується з різним одягом

Щоб виглядати стильно та вишукано, важливо вміти правильно поєднувати кольори в одязі. У новому сезоні одним із найтрендовіших відтінків визнано винний. На перший погляд, може здатися, що його важко комбінувати з іншими речами, але це не так. Існує безліч способів включити цей насичений колір у свій гардероб та створити гармонійні образи.

Стиліст Наталія Москаленко на своїй сторінці в Instagram розповіла про те, що не варто боятися включати цей відтінок у своє вбрання. Він надасть образу елегантності та вишуканості.

З чим поєднувати винний колір в одязі

Цей відтінок можна комбінувати як із холодними, так і теплими кольорами. Завдяки своїй глибині та елегантності, він надає образу витонченості та багатства. Цей відтінок добре поєднується з чорним, білим та сірим, тому він став одним із найгарячіших трендів 2024 року.

Винний колір
З якими кольорами поєднувати винний відтінок

Винний відтінок відмінно підходить для вечірнього та формального вбрання, надаючи їм розкішного та вишуканого вигляду. Його універсальність дозволяє використовувати цей колір у різних сезонах: від теплих осінніх светрів до легких весняних суконь.

Винний колір в одязі
З чим поєднувати винний колір в одязі

В аксесуарах винний колір також виглядає елегантно, це може бути сумка, шарф чи взуття,він додає стильні акценти до будь-якого вбрання. Головне – правильно збалансувати відтінки та кількість кожного кольору.

Винний відтінок
Поєднання винного кольору в одязі

"Телеграф" писав раніше, які штани будуть у моді цього літа. Стилісти розповіли про популярні фасони й з чим їх поєднувати.