Виглядає недоречно та дешево: які поєднання кольорів зіпсують ваш образ

Читать на русском
Автор
Які кольори не поєднуються в одязі Новина оновлена 15 травня 2024, 16:45
Які кольори не поєднуються в одязі. Фото Freepik

Деякі комбінації відтінків виглядають досить строкато

Якщо хочете у новому літньому сезоні мати гарний вигляд, тоді слід прислухатися до порад стилістів. За їхніми словами, найтрендовішим кольором 2024 року став рожевий, але є комбінації відтінків, які поєднувати категорично заборонено, тому що вони можуть зіпсувати будь-який look.

Є кольори, які "не працюють" у тандемі, тому ваш образ може вийти дешевим і недоречним. Детальніше про це розповіли експерти у виданні Who What Wear.

Які кольори в одязі не варто поєднувати

Чорний і фуксія

Попри те, що чорний колір є базовим, а значить актуальний у будь-який сезон і майже завжди виглядає елегантно, його не можна поєднувати з фуксією. Через комбінацію таких відтінків у вбранні втрачається стриманість, весь акцент падає на яскраво-рожевий колір, а його складно називати вишуканим. Чорний часто асоціюється з елегантністю, строгістю та формальністю, тоді як фуксія – з веселощами, енергією та легковажністю.

поєднання чорного кольору та фуксії
Чорний і фуксія створюють дуже сильний контраст

Фіолетовий та жовтий

Поєднання таких кольорів також не можна назвати вишуканим та дорогим, тому що образ виходить надто яскравим. Жовтий часто асоціюється з енергією, веселощами та оптимізмом, тоді як фіолетовий може асоціюватися з містикою, елегантністю та глибиною. Краще використовувати у своєму вбранні якийсь один відтінок і гарно доповнити його аксесуарами.

поєднання фіолетового та зеленого кольору в одязі
Фіолетовий та зелений кольори виглядають незбалансовано

Зелений та червоний

Стилісти також не радять комбінувати в одязі зелений та червоний, вони асоціюються зі святами, тому такий вибір буде недоречним у повсякденному житті. Ці відтінки перебувають у протилежних кінцях кольорового кола, що створює сильний контраст. Зелений та червоний бувають різних відтінків та насиченості, тому разом виглядають досить складно.

як поєднується в одязі зелений та червоний колір
Зелені та червоні кольори в одязі роблять образ негармонійним

"Телеграф" писав раніше, з чим вдало поєднуються штани-палаццо. Ця річ є трендовою у новому сезоні й чудово прикрасить ваш образ.