Новий рецепт оселедцю: спробуйте — і будете готувати рибку тільки з цим маринадом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Дуже смачна пряна рибка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/65/53ed6147-e24fa13c07c6cbd222a8fc331b62b657.jpg?v=0178_1)
Чудовий маринад для оселедця
Ми розповідали, як значно смачніше зварити пельмені. Тепер пропонуємо новий рецепт оселедцю — пряний, ароматний, незвичний.
Рецептом маринаду з коньяком та гірчицею поділились на порталі "Доброта". Ніжна риба в пікантному маринаді стане окрасою будь-якого столу.
Інгредієнти:
- 1 оселедець (філе)
- 0,5 склянки жирної сметани
- 1 ст. л. коньяку
- 5 ст. л. рідкого меду
- 2 ст. л. гірчиці
- 1 цибулина
- 1 ст. л. винного оцту
- сіль та чорний мелений перець
- 2-3 зубчики часнику
Спосіб приготування:
- Змішайте сметану з 1 чайною ложкою гірчиці. Додайте коньяк та оцет, добре перемішайте.
- Філе оселедця промийте й обсушіть паперовими рушниками. Наріжте цибулю кільцями, помніть руками до появи соку.
- Змішайте оселедець з цибулею та маринадом. Додайте тертий часник, сіль та перець до вашого смаку. Поставте оселедця в холодильник на 1-2 години.
Після цього рибу можна подавати як самостійну закуску, так і з гарніром з картоплі, рису або овочів. Для більш святкового оформлення можна прикрасити оселедець зеленню або оливками. Також ми ділились лайфхаком для особливо соковитих котлет.