Пікантне декольте і горошок: Демі Мур у незвичайній сукні захопила виходом на Каннському кінофестивалі (фото)

Читать на русском
Автор
Демі Мур захопила свіжим та впевненим виглядом на Каннському кінофестивалі Новина оновлена 20 травня 2024, 17:22
Демі Мур захопила свіжим та впевненим виглядом на Каннському кінофестивалі. Фото Getty Images

Актриса ніби помолодшала в цьому незвичайному вбранні

Голлівудська актриса і колишня дружина хворого на деменцію актора Брюса Вілліса Демі Мур, яка нещодавно затьмарила всіх на вечірці в Лос-Анджелесі, знову викликала фурор своїм черговим виходом. 61-річна зірка з’явилася на заході в рамках Каннського кінофестивалю та вразила всіх своїм новим образом.

Як виявилося, Демі Мур побувала на фотосесії "The Substance", куди прийшла в незвичайному образі. Та ще й не сама — в руках вона тримала милого крихітного песика.

Демі Мур у Каннах
Фото: Getty Images

Як видно на знімках із заходу, Демі Мур сяяла перед публікою у стильній білій сукні у дрібний чорний горошок. Це вбрання підкреслило не тільки струнку фігуру актриси, а й пружне декольте. Свій образ зірка доповнила трендовими світлими туфельками на шпильці із чорними гострими носами.

Демі Мур на кінофестивалі Канна
Фото: Getty Images

Розкішне довге волосся Демі Мур було випрямлене і розпущене, а на її обличчі був легкий природний макіяж. Також іноді актриса надягала сонцезахисні окуляри.

Демі Мур у сукні
Фото: Getty Images

Судячи з кадрів, знаменитість чудово провела час. Він багато посміхалася публіці та фоторепортерам та із задоволенням позувала на камери.

Демі Мур
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що 55-річна Джилліан Андерсон підкреслила струнку фігуру довгою білою сукнею. Акторка з’явилася на спеціальному показі від Netflix.