"Хаха, я ухилянт": суддя "МастерШефу" обурився тим, як зараз стало не соромно насміхатись з військових

Читать на русском
Автор
857
Ектор Хіменес-Браво допомагає українській армії Новина оновлена 20 травня 2024, 13:39
Ектор Хіменес-Браво допомагає українській армії. Фото https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

Шеф-кухар колумбійського походження неодноразово доводив, що він є справжнім українцем

Відомий шеф-кухар та незмінний суддя кулінарного проєкту СТБ "МастерШеф" обурюється тим, як українці гордо називають себе ухилянтами та насміхаються з українських військових, що ціною життя боронять нашу державу від російських окупантів. Зовсім нещодавно у скандал втрапили коміки "Ліги сміху", які наважились пожартувати про чоловіків, які тікали Тисою від мобілізації, і потопилися.

Ектор Хіменес-Браво, який продовжує допомагати військовим ЗСУ та неодноразово відвідував героїв на фронті, запитує, коли це стало не соромно насміхатись з військових. А дехто ще й сміливо чомусь називає себе ухилянтом.

"Мене бентежить усе, що зараз відбувається у медійному просторі України. Одним словом, це — жах. Коли це стало нормою? Коли від "дякую ЗСУ", "ви все що у нас є", стало нормально "хаха, я ухилянт", "нехай воює хтось інший" та усі інші жарти про ТЦК… Ні, я не кажу, що усі повинні йти воювати. Я колумбієць, і це було б лицемірно, оскільки я не військовозобовʼязаний. Кожен робить свій вибір. Про це говорити можуть лише люди дотичні до війни. Я маю на увазі те, чому стало НЕ соромно насміхатись. Чому люди собі це дозволяють?", — обурюється кулінар.

Ектор зазначає, що на фронті він бачив різні настрої серед військових: від високої мотивації до деморалізації, адже кінець кінцем Україна втратила багато героїв, які також хотіли жити і жити у вільній від окупації країні. Тому, за словами шеф-кухаря, якщо хтось не хоче воювати — краще хай допомагає, а не деморалізує інших.

"Не хочете допомагати? Краще мовчіть. Не демотивуйте військових своєю дурнею. Так — це дурість не розуміти, що ці тренди, де весело транслюється "ухилянство" — це просто жах. Бо, військові за цим спостерігають зі шпиталю, з окопу, втомлені з фронту, захищаючи націю та її існування", — вважає Хіменес-Браво.

Ектор Хіменс-Браво з військовими
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo/
Ектор Хіменс-Браво
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo/

Нагадаємо, що Студія "Квартал 95" сама нещодавно осоромила українських військових, вдягнувши в одному з номерів форму ЗСУ. Українці вкотре закликали заборонити гумористичний проєкт, особливо в час війни.