Вимкнули світло? 5 способів зарядити телефон без розетки

Читать на русском
Автор
Варто тримати пауербанк зарядженим
Варто тримати пауербанк зарядженим. Фото fiverr.com

Зарядити телефон можна навіть власною енергією

Через російські атаки на енергетику нормально зарядити смартфон може не вийти. В таких випадках на допомогу можуть прийти інші гаджети чи навіть ручний пристрій для заряджання.

Портал "Енерджайзед" розповідає, що можна скористатися чималою кількістю способів екстрено підтримати заряд на своєму телефоні. Проте важливо не тільки заряджати смартфон, а й економити заряд на ньому. "Телеграф виділив основні 5 способів зарядити телефон без електрики.

Зовнішній акумулятор

Пауербанк чудово мати під рукою, і більшість із них може забезпечити достатню кількість енергії для зарядки телефону кілька разів. Його варто тримати зарядженим.

Зарядний пристрій на сонячних батареях

Заздалегідь можна подбати про придбання зарядного пристрою на сонячних батареях. Цей зручний пристрій потребує лише енергії сонця, щоб зарядити телефон.

Зарядка за допомогою ноутбука

Підключіть телефон до USB-порту ноутбука, щоб зарядити його. Хоча заряджання може тривати довше та розряджати акумулятор вашого ноутбука, ваш телефон, швидше за все, має вищий пріоритет, оскільки він може підключатися до Інтернету та здійснювати екстрені дзвінки. Так само можна зарядити телефон і від інших гаджетів з роз'ємом, наприклад — блютус-колонки.

Зарядка за допомогою акумулятора автомобіля

Більшість транспортних засобів мають USB-порти для зарядки, що робить їх чудовим джерелом живлення під час відключення. Якщо у вас старий автомобіль без портів USB, доступні адаптери, які підключаються до прикурювача.

Ручний зарядний пристрій

Ручний зарядний пристрій
Ручний зарядний пристрій має просту конструкцію

Ручний зарядний пристрій стане в пригоді, коли вам не вистачає електроенергії. Хоча для отримання необхідної енергії може знадобитися деякий час і зусилля, ручний зарядний пристрій може стати цінною резервною копією в екстрених ситуаціях.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як посилити звук будильника на телефоні. Знадобиться тільки чашка.