"Знаходячись там, я не зміг би заробляти і допомагати": блогер Волошин висловився, чому він не на фронті (відео)

Читать на русском
Автор
Олександр Волошин розповів, чому він у тилу, а не на фронті Новина оновлена 14 травня 2024, 10:50
Олександр Волошин розповів, чому він у тилу, а не на фронті. Фото Скріншот YouTube

Блогер розповів, як допомагає фронту, перебуваючи у тилу

Відомий український блогер Олександр Волошин, який нещодавно розлучився зі своєю дружиною співачкою Анною Трінчер зізнався, чому він не на фронті. За словами інфлюенсера, у тилу від нього більше користі.

Як виявилося, Олександр Волошин випустив кліп за участю військових та влаштував із цього приводу галасливу вечірку-презентацію, куди запросив багато зіркових гостей. В інтерв’ю "Люкс ФМ" екс-чоловік Трінчер розповів, що витратився на цю презентацію заради аукціону, на якому планує зібрати велику суму для підтримки ЗСУ.

На запитання про те, чому він сам не на фронті, Олександр Волошин відповів, що в тилу від нього більше користі, бо тут він може заробляти і більше допомагати хлопцям із ЗСУ.

Олександр Волошин, блогер
Олександр Волошин

"Я тут не ризикую нічим, а вони там ризикують життям. Але я розумію, що якщо будуть такі, як я тут, які заробляють і акумулюють ці кошти, то пацанам там точно буде легше, точно буде простіше. Бо скільки ми передали машин, скільки ми передали коштів, скільки ми зробили для пацанів і скільки пацанів нам вдячні. Ми б там такого не зробили. Перебуваючи там, я не зміг би заробляти кошти і не зміг би допомагати", — розповів Олександр Волошин.

Раніше блогер розповідав, що він заробляє на життя продюсуванням українських блогерів, ютуб-проектами, заняттям криптовалютою та дорогою рекламою у своєму блозі.