Копійчаний десерт, який готується без жодних проблем: рецепт на кілька хвилин

Читать на русском
Автор
Чудовий рецепт ніжного мусу
Чудовий рецепт ніжного мусу. Фото odnaminyta.com

Десерт готується дуже легко

Ми розповідали, як приготувати желатинове суфле з двох інгредієнтів. Тепер ділимось рецептом ще одного чудового десерту без випічки.

Цей швидкий рецепт десерту стане справжньою знахідкою для тих, хто шукає прості, але вишукані солодощі, які, до того ж, легко готуються. Рецептом поділились на порталі "На ПЕНСІЇ".

Інгредієнти:

  • Молоко — 400 мл
  • Згущене молоко — 370 г
  • Вершки — 200 мл
  • Желатин — 12 г

Спосіб приготування:

  1. Влийте молоко, вершки та згущене молоко в чашу блендера. Збивайте протягом 2 хвилин до однорідної маси.
  2. У невелику ємність всипте желатин, залийте водою і добре перемішайте. Залиште желатин набухати при кімнатній температурі на 15 хвилин.
  3. Поставте ємність з желатином на водяну баню і, постійно помішуючи, розчиніть желатин до отримання однорідної рідини. Додайте розчинений желатин до основної маси і знову ретельно перемішайте блендером протягом 1 хвилини.
  4. Силіконову форму змастіть олією і влийте в неї молочну суміш. Рівномірно розподіліть суміш по формі Форму відправте в холодильник на 2 години, до повного застигання.

Подавайте десерт охолодженим. Він чудово поєднується з ягодами, фруктами, тертим шоколадом або карамельним соусом. Також ми розповідали, як спекти смачний полуничний пиріг.