Блискуче боді, міні-сукня та комбінезон: у яких образах Тейлор Свіфт запалювала на концерті у Стокгольмі (фото)

Читать на русском
Автор
514
Тейлор Свіфт виступила у Стокгольмі Новина оновлена 18 травня 2024, 18:31
Тейлор Свіфт виступила у Стокгольмі. Фото Фото Getty Images

Тейлор Свіфт виступила перед 60 тисячами глядачів

34-річна американська співачка Тейлор Свіфт, яка офіційно стала мільярдеркою, дала свій перший концерт у Стокгольмі (Швеція). Виконавиця на сцені виконала свої популярні хіти з різних альбомів та змінила велику кількість нарядів, потішивши публіку неймовірними постановками.

Як повідомляє "Телеграф", співачка продовжує концертний тур The Eras Tour і виступатиме у Стокгольмі три дні, з п’ятниці до неділі. На перший її концерт приїхали понад 65 тисяч фанатів із різних куточків світу.

Американська знаменитість радувала публіку не лише своїми популярними композиціями, а й розкішними блискучими образами, які міняла як рукавички. На сцені Friends Arena вона з’явилася в красивому боді Atelier Versace, який був прикрашений блакитними та рожевими коштовностями, а свій образ доповнила високими черевиками Christian Louboutin.

Тейлор Свіфт
Фото: Getty Images

Також Тейлор Свіфт постала перед фанатами у неймовірній пишній блакитній сукні з блискітками від бренду Nicole + Felicia, на створення якої знадобилося понад 2100 годин. У ньому вона виглядала як справжня принцеса з казки.

Тейлор Свіфт у красивій сукні у Стокгольмі
Фото: Getty Images

Серед інших нарядів американської знаменитості була міні-сукня із золотистою бахромою, яка підкреслювала її струнку фігуру. Такий образ вийшов досить запальним та сексуальним.

Співачка Тейлор Свіфт на сцені Friends Arena
Фото: Getty Images

Варто також виділити асиметричний чорний комбінезон зірки з вишивкою у вигляді червоних змій, які обвивають її ногу. Цей look вийшов досить пікантний та незвичайний.

Тейлор Свіфт на концерті в Стокгольмі.
Фото: Getty Images

Не можна залишити без уваги й довгу сукню співачки в рожево-червоному відтінку. Воно надавало її образу романтичності, легкості та жіночності.

Тейлор Свіфт у червоній сукні
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що американська актриса Емма Стоун вразила фігурою у білій сукні-піджаку на фестивалі в Каннах. Образ знаменитості вийшов простим, але елегантним.