Жодної мороки, борошна та духовки: шикарний рецепт десерту зі склянки води та жмені полуниці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Легкий десерт із полуницею](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/d5/d57a2f33-206ffe6a7ec2626301a835c2a8d47d57.png?v=9894_1)
Смакота без особливих клопотів
Полуниця – одна з перших ягід, яка з’являється наприкінці весни – на початку червня. Цю свіжу та соковиту ягоду люблять багато хто. До того ж з нею можна приготувати величезну кількість десертів.
Сьогодні разом із "Главредом" ми розповімо, як легко і просто приготувати з полуницею ніжний десерт. Вам не доведеться замішувати тісто і вмикати духовку: потрібно просто з’єднати всі інгредієнти та відправити в холодильник. Прості інгредієнти, трохи часу — і ви вже ласуєтеся.
Як приготувати десерт із полуниці
Інгредієнти:
- 250 г сметани;
- 2 ст. л желатину;
- 1 склянка води;
- цукор – до свого смаку;
- ягоди полуниці – до смаку.
Спосіб приготування:
- Розчиняємо желатин у гарячій воді та переконайтеся, що немає грудочок.
- Полуницю миємо, видаляємо плодоніжки та нарізаємо невеликими шматочками.
- В окремій тарілці змішуємо сметану із цукром. Сюди ж додаємо желатин і ретельно перемішуємо до однорідного стану.
- В отриману масу додаємо подрібнену полуницю і ретельно перемішуємо, щоб полуниця поступово розподілилася в ємності.
- Відправляємо ємність із десертом у холодильник і даємо йому застигнути.
Якщо залишилася полуниця, приготуйте з нею незвичайний салат. Близькі здивуються, але попросять добавки.