Ваш образ буде неперевершеним: як стилізувати джинсову спідницю влітку (фото)

Читати російською
Автор

Ця річ зробить ваші луки актуальнішими

За кілька тижнів починається літній сезон, а це означає, що пора задуматися про гардероб на гарячу пору. Серед базових речей, які потрібні — білі штани, вільна сорочка та солом'яна сумка. А от одним із головних трендів літа 2024 року є джинсова спідниця.

Модні експерти вважають, що варто купити джинсову спідницю, адже вона буде актуальною ще не один сезон. Зокрема, Vogue пише, що в тренді будуть саме універсальні та практичні моделі.

Цікаво, що спідниця з деніму з'явилась в 70-х роках минулого століття. Тоді це було методом переробки джинсової тканини — уособлювало дух свободи того часу. Однак, згодом дизайнери успішно трансформували цю річ у тренди сучасності.

Влітку 2024 року зверніть увагу саме на спідниці з деніму довжини максі. Їх можна поєднувати абсолютно з різними речами, пропонуємо кілька ідей.

З білою футболкою

З цією річчю завжди добре виглядають будь-які джинси. Так само і джинсова спідниця вдало комбінується з білою футболкою. Це вічна класика, яка ніколи не виходить з моди. До того ж образ можна урізноманітнити цікавими аксесуарами.

Фото: Pinterest

З джинсовою сорочкою

Хорошим варіантом буде сформувати total-denim. Такий мікс є завжди безпрограшним, адже речі з одного матеріалу вдало поєднуються. Особливо цікаво стилізувати джинсову спідницю з джинсовою сорочкою та туфлями на шпильці. Буде вау.

Фото: Pinterest

З білою сорочкою

Недарма модні експерти кажуть звертати увагу саме на базовий гардероб. Бо такий одяг легко комбінується між собою. Так, поєднайте джинсову спідницю з білою сорочкою. Можна брати вкорочений варіант або ж довгий і заправити всередину.

Фото: Pinterest

З в'язаним топом

Здавалося б, в'язані речі краще носити в теплі сезоні, однак не все так однозначно. Зараз дизайнери розробили чимало цікавих варіантів в'язаних топів. У них не буде спекотно завдяки великим діркам. Сміливо поєднуйте таку річ із джинсовою спідницею.

Фото: Vogue

З джинсовим топом

Знову ж таки повністю джинсовий ауфіт — це дуже стильно. Можете переконатися, одягнувши спідницю з деніму разом із топом такого ж матеріалу. Такий нестандартний мікс освіжить ваш вигляд влітку.

Фото: Vogue

З піжамною сорочкою

Піжамний стиль зараз є на піку популярності. Тож доречно взяти піжамну сорочку та одягнути її разом з спідницею максі. Така ідея буде особливо актуальною, якщо вам набридли традиційні поєднання.

Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які чотири варіанти джинсів тепер вважаються антитрендами. Не купуйте такі речі більше.