Ваш образ буде неперевершеним: як стилізувати джинсову спідницю влітку (фото)

Читать на русском
Автор
Стилізація джинсової спідниці влітку 2024 року
Стилізація джинсової спідниці влітку 2024 року. Фото Pinterest

Ця річ зробить ваші луки актуальнішими

За кілька тижнів починається літній сезон, а це означає, що пора задуматися про гардероб на гарячу пору. Серед базових речей, які потрібні — білі штани, вільна сорочка та солом'яна сумка. А от одним із головних трендів літа 2024 року є джинсова спідниця.

Модні експерти вважають, що варто купити джинсову спідницю, адже вона буде актуальною ще не один сезон. Зокрема, Vogue пише, що в тренді будуть саме універсальні та практичні моделі.

Цікаво, що спідниця з деніму з'явилась в 70-х роках минулого століття. Тоді це було методом переробки джинсової тканини — уособлювало дух свободи того часу. Однак, згодом дизайнери успішно трансформували цю річ у тренди сучасності.

Влітку 2024 року зверніть увагу саме на спідниці з деніму довжини максі. Їх можна поєднувати абсолютно з різними речами, пропонуємо кілька ідей.

З білою футболкою

З цією річчю завжди добре виглядають будь-які джинси. Так само і джинсова спідниця вдало комбінується з білою футболкою. Це вічна класика, яка ніколи не виходить з моди. До того ж образ можна урізноманітнити цікавими аксесуарами.

Джинсова спідниця + біла футболка
Фото: Pinterest

З джинсовою сорочкою

Хорошим варіантом буде сформувати total-denim. Такий мікс є завжди безпрограшним, адже речі з одного матеріалу вдало поєднуються. Особливо цікаво стилізувати джинсову спідницю з джинсовою сорочкою та туфлями на шпильці. Буде вау.

Джинсова спідниця + джинсова сорочка
Фото: Pinterest

З білою сорочкою

Недарма модні експерти кажуть звертати увагу саме на базовий гардероб. Бо такий одяг легко комбінується між собою. Так, поєднайте джинсову спідницю з білою сорочкою. Можна брати вкорочений варіант або ж довгий і заправити всередину.

Джинсова спідниця + біла сорочка
Фото: Pinterest

З в'язаним топом

Здавалося б, в'язані речі краще носити в теплі сезоні, однак не все так однозначно. Зараз дизайнери розробили чимало цікавих варіантів в'язаних топів. У них не буде спекотно завдяки великим діркам. Сміливо поєднуйте таку річ із джинсовою спідницею.

Джинсова спідниця + в'язаний топ
Фото: Vogue

З джинсовим топом

Знову ж таки повністю джинсовий ауфіт — це дуже стильно. Можете переконатися, одягнувши спідницю з деніму разом із топом такого ж матеріалу. Такий нестандартний мікс освіжить ваш вигляд влітку.

Джинсова спідниця + джинсовий топ
Фото: Vogue

З піжамною сорочкою

Піжамний стиль зараз є на піку популярності. Тож доречно взяти піжамну сорочку та одягнути її разом з спідницею максі. Така ідея буде особливо актуальною, якщо вам набридли традиційні поєднання.

Джинсова спідниця + піжамна сорочка
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які чотири варіанти джинсів тепер вважаються антитрендами. Не купуйте такі речі більше.