Юлія Саніна в сліпучому образі вийшла на червону доріжку BAFTA 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Юлія Саніна на червоній доріжці премії BAFTA 2024 Новина оновлена 13 травня 2024, 15:11
Юлія Саніна на червоній доріжці премії BAFTA 2024. Фото Getty Images

Церемонія нагородження BAFTA 2024 проходила у Лондоні.

У Лондоні, 12 травня, відбулася церемонія вручення премії Британської академії телебачення та кіномистецтва BAFTA. Серед нагороджених проектів виявилося "Євробачення-2023", яке проходило від імені України у Великій Британії. Воно отримало нагороду в номінації "Краще висвітлення подій наживо". До речі, "Телеграф" розповідав, як пройшов гранд-фінал Євробачення 2024 року у Мальме.

Юлія Саніна, BAFTA 2024
Фото: Getty Images

Серед знаменитих гостей на червоній доріжці BAFTA 2024 у Лондоні з’явилася українська співачка Юлія Саніна із гурту The Hardkiss. Як відомо, артистка була однією з ведучих прямого ефіру торішнього Євробачення, яке проходило у Великій Британії.

Юлія Саніна, BAFTA 2024, The Hardkiss
Фото: Getty Images

Для церемонії нагородження Юлія Саніна обрала ніжну та повітряну сукню від українського бренду Valery Kovalska. І треба сказати, що виглядала вона просто приголомшливо. До свого образу співачка зробила стильну "вологу" укладку, яскравий макіяж і підібрала елегантні прикраси.

Саніна, BAFTA 2024
Фото: Getty Images

"Мої вітання всім, хто створював Євробачення 2023 року! Минув рік, а ми продовжуємо з теплом згадувати, як дві країни та дві культури створили історію на сцені в Ліверпулі разом. І ця нагорода – гарний фінальний акорд Євробачення 2023 року", — поділилася Юлія Саніна у своєму Instagram.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Nemo зі Швейцарії розбив кришталевий кубок на сцені Євробачення 2024 року. Сталося це під час виступу одразу після перемоги.