У жакеті зі спокусливим декольте: 50-річна Тайра Бенс засяяла на червоній доріжці у Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
Модель Тайра Бенс відвідала Каннський кінофестиваль 2024
Модель Тайра Бенс відвідала Каннський кінофестиваль 2024. Фото Getty Images

Селебріті обрала доволі сміливий лук

Знаменитості з усього світу зараз зосереджені на головній події травня — Каннському кінофестивалі. Вони обирають стильні та екстравагантні вбрання, щоб вразити шанувальників. До речі, у Каннах можна було побачити сукню українського дизайнера Андре Тана.

Вразила своїм виглядом на червоній доріжці й відома американська супермодель та акторка Тайра Бенс. Зірка обрала на подію total-black: чорний класичний костюм.

Особливої уваги вартує приталений жакет на знаменитості. Він оздоблений рожевими атласними лацканами й такого ж відтінку гудзиками. До жакету Тайра одягла приталені чорні штани.

Таким чином, вбрання підкреслювало апетитні форми селебріті. Ефектно доповнили лук чорні туфлі-човники з вузьким носиком на підборах.

Тайра Бенс
Фото: Getty Images

Також Тайра Бенкс зробила розкішну укладку на фестиваль у Каннах. Вона мала великі об'ємні локони, які стали однією із родинок образу. Крім того, знаменитість вирішила обрати яскравий макіяж з акцентом на очі.

Тайра Бенс
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про модний лук Наомі Кемпбелл на Каннському кінофестивалі. Її образ налічував чимало перлин і паєток.