Улюблений вафельний торт може здивувати: чим його змастити

Читать на русском
Автор
667
Швидкий, простий торт нашвидкуруч
Швидкий, простий торт нашвидкуруч. Фото youtube.com

Чудовий варіант приготування смачного десерту без випічки

Мабуть, усі пам'ятають з дитинства смак вафельного торта. Неодноразово ми робили його самостійно або разом з мамою виходили такі ласощі найсмачнішими.

Сьогодні ми пропонуємо згадати дитинство та приготувати вафельний торт дещо змінивши інгредієнти начинки. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zhuravlina_cooking".

Як приготувати вафельний торт

Інгредієнти:

  • згущене молоко – 350-400 г;
  • волоські горіхи – склянка одна (150-160 г);
  • вершкове масло м'яке – 180 г;
  • кокосова стружка – 50 г;
  • банан – 1 шт.;

Спосіб приготування:

  1. Горішки обсмажити на розпеченій сухій сковороді, подрібнити до крихти.
  2. Перекласти їх в миску, додати вершкове масло м'яке, кокосову стружку, згущене молоко, перемішати до однорідності.
  3. Вафельні коржі змастити начинкою.
  4. Зверху викласти нарізаний кружальцями банан.
  5. Обернути торт харчовою плівкою і під пресом поставити на ніч у холодильник.

Раніше ми писали, як розрідити зацукрований мед. Це дієвий та безпечний спосіб.