Зацукрований мед знову стане рідким: дієвий та безпечний спосіб

Читать на русском
Автор
2697
Мед знову стане рідким
Мед знову стане рідким. Фото dvazajci.com

Цей лайфхак вам знадобиться

Попри те, що кристалізація меду — цілком природне явище, багато хто полюбляє вживати його рідким. Втім, якщо навмисне його розтопити, то всі корисні складові знищаться і продукт може стати навіть шкідливим.

Сьогодні ми хочемо розповісти як зробити густий мед рідким без шкоди для здоров'я. А інформацією з нами поділилися на Instagram-сторінці "yanni.cooking".

Як перетворити зацукрований мед на рідкий

Так, зацукрований мед потрібно перекласти у зручну керамічну або скляну посудину, а ту – поставити зверху на каструлю з водою. Після цього каструлю з водою потрібно поставити на невеликий вогонь та поступово нагрівати. Ви помітите, як мед поступово розчиняється, при цьому не втрачаючи своїх корисних властивостей. Важливо слідкувати, аби вода в каструлі не кипіла. Так само, не повинен в жодному разі кипіти й мед.

Раніше ми публікували рецепт штруделя з хрусткою скоринкою. Кращого рецепту не існує.