Зацукрований мед знову стане рідким: дієвий та безпечний спосіб
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 2697
![Мед знову стане рідким](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/68/a80bb71d-2cb3f6ae5eeddd5512efc2bf99b68686.jpg?v=6371_1)
Цей лайфхак вам знадобиться
Попри те, що кристалізація меду — цілком природне явище, багато хто полюбляє вживати його рідким. Втім, якщо навмисне його розтопити, то всі корисні складові знищаться і продукт може стати навіть шкідливим.
Сьогодні ми хочемо розповісти як зробити густий мед рідким без шкоди для здоров'я. А інформацією з нами поділилися на Instagram-сторінці "yanni.cooking".
Як перетворити зацукрований мед на рідкий
Так, зацукрований мед потрібно перекласти у зручну керамічну або скляну посудину, а ту – поставити зверху на каструлю з водою. Після цього каструлю з водою потрібно поставити на невеликий вогонь та поступово нагрівати. Ви помітите, як мед поступово розчиняється, при цьому не втрачаючи своїх корисних властивостей. Важливо слідкувати, аби вода в каструлі не кипіла. Так само, не повинен в жодному разі кипіти й мед.
Раніше ми публікували рецепт штруделя з хрусткою скоринкою. Кращого рецепту не існує.