Три ідеї модних жіночих стрижок, які будуть на піку популярності влітку (фото)

Читать на русском
Автор
Ці стрижки будуть у тренді у новому літньому сезоні Новина оновлена 15 травня 2024, 10:24
Ці стрижки будуть у тренді у новому літньому сезоні. Фото Pinterest

Освіжіть зачіску за допомогою стильної стрижки

Весна — саме час оновити стрижку для нового теплого сезону і зробити укладку волосся більш простою і швидкою. Є як мінімум три варіанти красивих стрижок на літо, які будуть на піку популярності у новому сезоні.

До наймодніших стрижок для жінок відносяться укорочений каскад/каре/боб, стрижка з чубчиком та стрижка на середню довжину волосся. Ці стрижки освіжать вашу зачіску та зовнішній вигляд, пише unian.net.

Стрижка на середню довжину

Цього літа будуть у тренді стрижки середньої довжини — до плечей і трохи вище. Це може бути пряма стрижка або невеликий каскад, головне середня довжина. Таку стрижку можна красиво укладати, робити легкі локони або збирати на потилиці.

стрижка на середню довжину
Фото: Pinterest

Укорочений каскад/каре/боб

Відмінним варіантом стрижки на літо буде укорочений каскад, каре чи боб. Такі стрижки не втрачають своєї актуальності і здатні швидко освіжити зачіску. Крім того, вони досить прості у догляді та легкі у укладанні. Вони додадуть вашому образу елегантності та жіночності.

стрижка боб, стрижка каскад
Фото: Pinterest

Стрижка з чубчиком

Якщо ви довгий час не носили чубчика, а потім його зробите, ваш зовнішній вигляд відразу зміниться і стане більш свіжим і навіть кокетливим. Стрижки з чубчиком, що відкриває середину чола, знову повертаються в моду, так що на літо такий варіант буде ідеальним.

стрижка з чубчиком
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати стильну сукню на випускний. Топ-6 ідей вбрання, які точно справлять враження.