У спідниці зі спокусливим розрізом: Єва Грін вразила елегантним луком у Каннах (фото)

Читать на русском
Автор

Зірка обрала класичний лук

Відома акторка театру та кіно Єва Грін, що прославилась роллю дівчини Джеймса Бонда у фільму "Казино Рояль", завжди дивує своїми стильними образами. Їй характерна французька витонченість та особливий смак.

Єву Грін обрали одним із членів журі 77-го Каннського кінофестивалю цьогоріч. Тож знаменитість вирішила вразити публіку особливо вишуканим образом на відкритті заходу.

Акторка одягнула чорну оксамитову кофтинку з опущеними плечами, оздоблену гудзиками. Її доповнила незвична асиметрична спідниця з високою талією, виготовлена з атласної тканини. З одного боку матеріал спадав у вигляді ромба, а з іншого — був зібраний докупи. Родзинкою спідниці став привабливий розріз вище коліна.

Getty Images

Не можливо пропустити повз уваги елегантне взуття зірки. Вона обрала на Каннський кінофестиваль чорні замшеві туфлі з низькою шпилькою.

Getty Images

Таким чином, Грін вирішила одягнути на кінофестиваль total-black. Такий лук підкреслював бездоганну фігуру знаменитості — тендітні плечі, вузьку талію та широкі стегна. Тож вона мала фантастичний вигляд.

Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про вишуканий лук Меріл Стріп на 77-му Каннському кінофестивалі. Акторка вражає своїм свіжим виглядом у 74 роки.