Не лише красиво, але й стильно: Андре Тан назвав п’ять суконь, у яких ви станете королевою випускного балу (фото)

Читать на русском
Автор
Яку сукню обрати на випускний 2024
Яку сукню обрати на випускний 2024. Фото instagram.com/andre_tan_official

Моделі суконь на випускний, які у тренді в 2024 році

Випускний — це особливий день для кожного, коли хочеться мати неперевершений вигляд. Варто підібрати не лише красивий та розкішний, а й трендовий образ, щоб почуватися на всі 100%. Раніше ми ділилися ідеями манікюру на випускний 2024, а тепер ділимося, яку сукню обрати для цього важливого дня.

У 2024 році варто звернути увагу на п’ять трендів, у яких ви будете сяяти і станете королевою балу. Про них розповів український дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в Instagram.

Лялькова сукня

Цей варіант сукні виглядає жіночно й елегантно. Він додає романтичності й легкості вашому образу. Завдяки повітряній тканині і цікавому фасону ви створите образ принцеси.

Сукні на випускний 2024
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Силуетна сукня

В такій сукні ви будете мати елегантний і витончений вигляд. Обтислий крій підкреслить усі переваги і ви не залишитесь без уваги на випускному балі.

Образи на випускний 2024
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Максі сукня

Такі сукні ніколи не вийдуть з моди. Найкраще обирати моделі з шовку, шифону чи атласу — так ви підкреслите жіночність. Акцентні аксесуари зроблять образ більш вишуканим та цікавим. Варто обирати масивні сережки або кольє.

Модні сукні на випускний 2024
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Костюм

Модні образи вже давно відходять від класичних тенденцій, тому якщо ви бажаєте виділитись, можна обрати для випускного стильний костюм. Поєднайте піджак зі спідницею або навіть брюками і додайте аксесуарів — і матимете неповторний вигляд.

Костюми на випскний 2024
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Комбінезон

Цей варіант дуже зручний, але не менш стильний і красивий. Обирайте моделі з акцентними цікавими деталями. Наприклад, з відкритою спиною чи цікавим вирізом.

Комбінезони на випускний 2024
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Раніше "Телеграф" ділився стильними образами на випускний. Ми назвали топ-6 ідей нарядів, які справлять враження.