Позбутися пилу на довгий час реально: допоможе саморобний засіб

Читать на русском
Автор
У кімнатах буде ідеальний порядок
У кімнатах буде ідеальний порядок. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Антистатичний засіб готується за хвилину

Прибиранням пилу можна займатися нескінченно. Іноді він з’являється на поверхні меблів через лічені години після прибирання. Продовжити ефект чистоти можна, якщо використовувати простий домашній засіб з ефектом антистатику. Рецептом поділилася в Instagram блогер @porzadekzglowa.

Як приготувати пиловідштовхувальний засіб для меблів

Щоб пил не з’являвся на поверхні через кілька миттєвостей після протирання меблів, дотримуйтесь під час прибирання наступних кількох правил:

  1. Перш ніж приступити до прибирання, обов’язково відкрийте вікна.
  2. Використовуйте ганчірку з мікрофібри та рідину для чищення меблів.
  3. Починайте збирання пилу з найвищих предметів і поступово рухайтеся вниз.

Після того, як пил буде видалено, протріть меблі рідиною з двох інгредієнтів. Для її приготування змішайте пів склянки води та пів склянки яблучного оцту. За бажання можна додати третій інгредієнт — кілька крапель ароматичного масла.

Оцет має антибактеріальний ефект, а також допомагає ефективно видаляти та розчиняти дрібні забруднення. Обприскування поверхні сумішшю яблучного оцту та води зменшить статичну електрику, що, своєю чергою, обмежить прилипання пилу до меблів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як видалити вапняний наліт із сантехніки у ванній. Для прибирання знадобиться лимонна кислота.