Як усунути неприємний запах з смітника: перевірений метод господинь

Читать на русском
Автор
Лайфхак для сміттєвого бака
Лайфхак для сміттєвого бака. Фото freepik.com

Поганий запах можна усунути одним засобом

Кожен з нас хоча б раз зіштовхувався з тим, що сміття у баку поширює поганий запах на все приміщення. Хочеться якомога швидше його позбутися. Нещодавно "Телеграф" ділився корисним лайфхаком із прання, а тепер розповість про бюджетний метод для усунення смороду.

Щоб у домі пахло чистотою, треба не так багато. Для того, щоб з сміттєвих контейнерів не поширювався поганий запах, слід покласти туди один засіб, пише The Mirror. Візьміть звичайну вату, зробіть з неї кілька кульок та обробіть їх ефірною олією. Немає значення, яку — обирайте ту, що до вподоби найбільше.

Це зберігатиме свіжий запах на довше, й навіть виділятиметься приємний аромат. Водночас варто не забувати викидати сміття принаймні раз у тиждень.

Є ще один дієвий трюк, який фахівці дали для прибирання. Коли ви нанесли мийний засіб на поверхні, не варто поспішати його швидше змити. Навпаки залиште його на певний час, а після цього витирайте. Так, продукт ефективніше вичистить бруд, ніж коли його змивати одразу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як почистити одночасно багато молодої картоплі. В нагоді стане один народний засіб, який гарантовано є на вашій полиці.